Mor Yağmur ile Karadenizi Keşfedin. |
|
| Diğer Kültür Teknoloji Bölgeler Forum Anasayfa |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi |
|
|
||||
|
||||
|
Doğum Günü
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OĞLUM.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sponsored Links |
|
|
||||
|
||||
|
Dogum gunun kutlu olsun....
![]() Insallah rabbim nice dogum gunleri nasip eylesin ve saglik, huzurlu mutlu ve umutlu.... Bende dogum gununu kutluyorum oglunuzun ve rabbim insallah kalbindeki tum dileklerini kabul eder... Allaha emanet olunuz ve rabbim daima her zaman yaniniz da olsun........... Aydin
|
|
|
||||
|
||||
|
Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Daha nice mutlu yıllara, Sevdiklerinle beraber Aghan yegenim.. Dogum günün kutlu olsun, sevgilerimle...
![]() Konu byabdullah tarafından (13-09-2009 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
||||
|
||||
|
Herhalde hayatta en zor şey bir annenin doğum günü gibi önemli bir günde evladıyla ilgili duygularını dile getirmeye çalışmasıdır.
evladın doğduğu gün hiç o güne kadar yaşamadığını hissetmesidir annelik.Rabbim her anne adayına bu duyguyu nasip etsin inşallah.Bu sevginin tarifi kelimelerle yapılamaz.ancak yaşanır.. canım oğlum gururum yaşam kaynağım seninle her zaman gurur duydum bizi hiç bir zaman üzmedin Allah senden razı olsun.Doğum günün kutlu olsun birtanem .. Ağhan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güzel günümde beni düşünüp kutladığınız için. Herşey gönlünüzce olsun.
| doğum, günü |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir) |
| Konu Araçları | |
|
|
| Sitede yeni misiniz? | Yardıma mı ihtiyacınız var? |