Mor Yağmur ile Karadenizi Keşfedin. |
|
| Diğer Kültür Teknoloji Bölgeler Forum Anasayfa |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi |
|
|
|||
|
|||
|
Temel emekli olur ikramiye ile bir MURAT 124 alır.
ilk gün şerefine otobana çıkar, epeyi zaman sonra araba arıza yapar, arabayı sağa çekip, arabanın kaputunu açar sagına soluna bakar epeyi zaman gecer. yanına bir FERRARİ yanaşır , geçmiş olsun yardıma ihtiyacın varmı diye sorar, temel , araba bozuldu kaldım burada ferrarici al şu kemendi bağla seni en yakın benzinliğe kadar çekiyim der şunu ekler araba ferrari sürati severim beni sellektör yapıp uyar der, yola koyulurlar sürat 120 - 160-180 Temel yapışır sellektöre bu arada bir LOMBARCİNİ yanaşır camı acıp FERRARİ sürücüsüne VARMISIN yarişa der tabi FERRARİ olur der başlarlar yarışa sürat 300- 320 TEMEL arkada el ayak sellektör bagırıp durur, OTOYOL TRAFİK yukardan anonsa başlar care bulamaz merkeze bildirir komiserim 9 nolu otobanda 2 araba yarışmakta sürat 320 üzerinde aralarına girmeye çalışan bir MURAT 124 tam 10 dakikadır sellektör yapıp yol istemektedir. DER. |
| Sponsored Links |
|
|
||||
|
||||
|
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir) |
| Konu Araçları | |
|
|
| Sitede yeni misiniz? | Yardıma mı ihtiyacınız var? |