Kayıt ol Üye Listesi

LinkBack Konu Araçları
Alt 31-12-2009, 11:30
macka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üst Editör

Trabzon Şubesi
Gazetelerden Son Transfer Bombaları/31 Aralık 2009

Gazetelerden Son Transfer Bombaları
31 Aralık 2009 / 12:23
Gündemdeki Transferler

SEZER BODUR İDDİASI
Sezon başında G.Birliği’nden büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen başarıyı gösterememesine rağmen sorunlu futbolcu olarak ön plana çıkan Engin Baytar’ın Sivasspor’un orta sahada gole dönük oyuncusu Sezer Bodur ile takası konuşuldu. Bu iki futbolcu konusunda anlaşan Trabzonspor ile Sivasspor önümüzdeki günlerde bu takasa imza koyacak.
Bu da başka Sezer
Sezon başında transferde gündeme gelen, hatta sportif direktör Ünal Karaman’ın da görüşme yaptığı Manisaspor’un genç yıldızı Sezer Öztürk Trabzonspor’da forma giymekten mutluluk duyacağını dile getirdi. Manisaspor’da teknik kadro hakkında olumsuz açıklamalar yaptığı için kadro dışı bırakılan ve satılması gündeme gelen Sezer, Bordo-Mavililerin de yeniden gündemine geldi. Bu futbolcu için iki kulüp yetkililerinin bir görüşme yaptığı belirtildi. Oyun kurucu olarak görev yapan ve daha önce de Selçuk İnan ile yan yana oynarken yıldızı parlayan Sezer Öztürk’ün transferine yeni Teknik Direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği ve iyi koşullarda alınması halinde takımda alternatif isim olarak kullanılabileceğini söylediğine işaret edildi.
kulüp transferim için görüşüyor. Bordo-mavili formayı giymek benim için onurdur. Doğuştan Trabzonsporluyum"
.

ÇAĞLAR SABIRSIZ
Çağlar Birinci, Fotomaç'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Trabzonspor'a transfer olmayı istiyorum. Şu anda iki kulüp, başkanlar düzeyinde benim için görüşüyor. Eğer Denizlispor Başkanı Ali İpek bu transferi onaylarsa benim de Trabzonspor hasretim bitecek. Kendimi geliştirecek bir kulüpte olmalıyım" dedi. İstanbul takımlarından da teklifler aldığını ifade eden Çağlar, "Ancak kulübüm beni bırakmadı. Başkan İpek de biliyor. Benim gönlüm Trabzonspor'da. Doğuştan Trabzonsporluyum" açıklamasını yaptı. Tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "İki kez Milli Takım'a çağrıldım. Daha sonra davetler bir anda kesildi. Eğer Trabzonspor forması giymiş olsaydım Milli Takım'a çağrılmaktan öte ilk 11'de banko oynayabilirdim."
AL ENGİN’İ VER BURAK’I
Transfer harekatına başlayan Trabzon'un Eskişehir'in kapısını çalarak, 'Engin Baytar-Burak Yılmaz' takasını önerdiği belirtildi. Yabancı kontenjanındaki doluluk, Trabzonspor'u yerli transfere yöneltti. Bordomavililerin, iki yıl önce de kadrosuna katmak istediği golcü Burak Yılmaz için Eskişehirspor'un kapısını çaldığı öğrenildi. Yönetimin, Burak'a karşılık Engin Baytar'ı önerdiği iddia edildi. Burak'ın da bu kez Trabzon'a gelmek için istekli olduğu vurgulandı. Golcü oyuncunun yakın çevresine, "Trabzon forması altında kendimi kanıtlayabilirim" dediği öğrenildi. Eskişehir'in, Trabzon'un bu teklifini değerlendirdiği ve birkaç gün içinde yanıt vereceği belirtildi.

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Sponsored Links

Etiketler
2009, aralık, bombaları or 31, gazetelerden, son, transfer

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir)
Konu Araçları